Telegramgroep voor Huiselijke Preppers

Want we moesten er toch een naam aan geven.

nou daar redden we het wel mee. och ja, met een plaatje doet een blogpost het altijd beter zeggen ze….

Ik wilde even laten weten dat we (een vriendin en ik) een clubje hebben opgericht voor mensen met een….

werkend brein šŸ˜€

Huiselijk Preppen!

We richten ons op de huiselijke kant van ons voorbereiden…. Op wat komt. Op wat we kunnen doen om ons staande te houden in de gekte nu de overheid zelfs met hun gifspuiten achter onze kinderen aan komt en ons coronapaspoorten door de neus probeert te douwen. Douwt.

Wat doen we eraan? Niet meewerken, vooral. En ons voorbereiden, waar mogelijk. Zorgen dat we een tijdje volhouden als de tijden nog moeilijker worden.

Wij ongevaccineerden worden nu al keihard geframed in de media. We verspreiden de zeer besmettelijke (oh Hans!) deltavariant… Och, het wordt allemaal steeds gekker en de mensen blijven toch in grote getale smeken om de spuit. Soms voel je je dan als de enige nuchtere op een feestje vol dronken mensen maar nooit van zijn leven dat ik toe zal geven aan vaccins, mondkapjes en andere ziekmakende onzin. En gelukkig ken ik wat fijne dames die er hetzelfde instaan.

Medestanders, vooral in de vorm van andere vrouwen, al dan niet met kinderen, zijn fijn om te hebben. Dus vandaar deze groep.

Er komen vreemde tijden aan met kunstmatig gecreĆ«erde voedseltekorten, inflatie, een steeds sterkere druk op de ongevaccineerden om zich toch vooral in te laten spuiten met experimentele gentherapie en in de herfst onvermijdelijk wederom maatregelen voor uw en onze veiligheid’.

Wat we doen? Preppen, maar dan zonder wapens en schuilkelders maar met -vinden we zelf- gezond verstand. Met dingen zelf doen, dingen zelf laten groeien, voorraden aanleggen, ons geestelijk voorbereiden, initiatieven delen die andere weldenkende mensen opzetten en elkaar indien nodig even een schop onder de kont of virtuele arm om de schouders geven.

We zijn nu met zijn zessen, iets meer input is gezellig.

Als je op DEZE link klikt, kom je op de groep, als je Telegram hebt.

Als je geen Telegram hebt kan je dat installeren, ik denk dat je computer erom vraagt. En anders via deze link voor laptops of computers of als app op je telefoon. Het werkt eender als Whatsapp, maar dan zonder dat je al je heimelijke verlangens, fysieke ongemakken en andere privƩzaken op een presenteerblaadje aan Mr. Zuckerberg ter verdere exploitatie aanbiedt.