30 miljoen voor lijkzakken en sushi.

Eergisteren werden we uitgenodigd voor sushi, door de eigenaar van het huis en Thaise vrienden die tijdelijk onder ons logeren. Het was heerlijk er even uit te zijn. Heel gezellig, nieuwe vrienden gemaakt en aangezien het eten was gemaakt door de chefkok van een van Oslo’s betere sushirestaurants,  heerlijk gegeten. De kinderen hebben bijna unaniem besloten dat sushi hun nieuwe lievelingseten. Sushi-fredag in plaats van pizza-fredag dan? Nee, maar we konden wel sushi-søndag in het leven roepen. Toevallig had ik de dag ervoor sushispullen gekocht maar ’t is toch niet hetzelfde denk ik 😉

En bijna alles gemaakt in het piepkleine keukentje in het appartement van mijn ouders met drie pannen en een simpele electrische kookplaat… Grote luxe keukens zijn overrated.

Ja, even normaal. Althans, het gevoel van normaal.

Hoe lang gaan we nog volhouden dat het allemaal weer terug naar normaal gaat? Voor de mensen die denken dat het allemaal wel meevalt: de Noorse regering heeft, ingevolge haar eigen openbare aanbestedingen-database, een aanbesteding uitgezet voor 30.500.000 kronen (gedeeld door tien voor euro’s) aan lijkzakken en ‘plastic vlokken (?)’ voor leger en politie.

https://www.doffin.no/nn/Notice/Details/2021-303528?fbclid=IwAR08jZHwhBvXvT3kQcnYUR5zL26pMkeTxiVVHtoXaiJAhEsilFelwL_dPMg

Wat verwachten ze? Hongersnood? Gigantische ‘bijwerkingen’ van die geweldige vaccins?

In Engeland zijn er soortgelijke openbare aanbestedingen, openbaar, op de website van de overheid aldaar. En ik heb geen verstand van biomassacentrales maar wat kan je daar nog meer in stoken, behalve nat hout uit kapotgemaakte bossen uit verre landen en eens mooie statige lanen? Nee Gerlinde, nu zie je spoken.

En wij zijn de complotdenkers? Blijven we straks volhouden dat het de ongevaccineerden zijn die alle gevaccineerden alsnog doodmaken? Dat het allemaal ergens anders gebeurt? Dat het ons niet zal raken? Dat we wel een manier vinden om er tussendoor te laveren?

Het is een mooie dag, maar dit is wel nieuws dat ik wederom even moet verwerken. Hoe lang willen mensen ons nog ‘complotdenkers’ noemen als heel veel waar we om riepen, waar blijkt te zijn. En meer.

Het WEF. Monsanto. Bayer. Big Pharma. Biotechnologie. Giftige ‘vaccins’ die geen vaccins zijn. Mensen die tegen elkaar opgezet worden. Gecreerde voedseltekorten. Torenhoge inflatie. Digitale gezondheidspassen. Totale controle over alles dat leeft. LGBTQ en andere woke-shit. Censuur. Grote quarantainekampen die uit de grond worden gestampt. Onteigening en opkoping. ‘You will own nothing and you will be happy’.

Mijn eigen preppogingen lijken op zijn best futiel en lachwekkend in het geweld dat op ons afkomt. Ik kan een halve supermarkt binnen leggen, het is een keer op. Er komt een dag dat je niet kan werken als je niet door een fucking APP ‘gezond’ bevonden bent maar hoera voor de moderne technologie dankzij welke deze totale dystopie mogelijk gemaakt wordt.

En het is niet mijn eigen einde of sterfelijkheid waar ik moeite mee heb. Dat is een lot dat bij de bevruchting is bezegeld en dat geldt net zo goed voor alle mensen die ik lief heb. Maar de manier waarop… En ik blijf aardig en beleefd tegen iedereen maar de wegkijkers, de wappieroepers, de nos.-volgers, de mondkapfetisjisten, de gepleisterde armpjes met het deugprikje… Niets tegen de mensen zelf, wel tegen het verschijnsel. Slaap lekker en word wakker in de hel.

Dus. Ik zit al te lang op mijn kont achter de laptop, ik ga eens heel gewoon de keuken een beetje schoonmaken, bier koud zetten, de kinderen hun rommel op laten ruimen, iets verzinnen om te eten vanavond en niet denken aan de toekomst want dat verpest alleen het plezier in de dag van vandaag, ja toch?

Niet dan!