Dit is een test…

En daarom laat ik mijn kinderen niet testen. Dit meisje werd ook getest, ze wilde zo graag naar school schreef haar moeder. ‘Gebeurt wel vaker’, zeiden de gezondheidsautoriteiten. Niets om je druk om te maken.

Gisteren deed ik eens een rondje blogland en ik las een moeder die klaagde dat zij altijd het braafste jongetje van de klas was en haar zoontje van 9 eigenlijk weer zou moeten laten testen. Waarom doen die andere ouders niet gewoon mee? Zij doet wel netjes wat gevraagd wordt! (wat is dat met mensen die zichzelf zo braaf vinden omdat ze zich laten injecteren? willen ze een medaille? schouderklopjes? lintje?)

Waarom zou je je kinderen niet laten testen?

Wellicht omdat ze weten dat die tests niets bewijzen, behalve dat je minieme hoeveelheid virusmateriaal in je neus hebt. Wellicht omdat ze iets meer onderzoek hebben gedaan naar de menselijke anatomie en snappen dat een ongeschoolde teststraatmedewerker geen idee heeft wat hij of zij doet. Wellicht omdat ze weten dat het vlies tussen de neus en de hersens uiterst kwetsbaar is. Wellicht omdat ze weten dat dit schadelijk is voor de pijnappelklier, je ‘derde oog’. Wellicht omdat ze weten dat kinderen niet ziek worden van covid en dat dat hele asymptomatische besmettingenverhaal, complete bullshit is. Moet je eens bij de dokter komen in 2019 en vertellen dat je een ziekte hebt. ‘Waar heb je last van dan?’ ‘Nergens van, maar ik ben wel ziek. Kan u een test doen?’ lol. Wellicht omdat ze hun kinderen niet willen leren dat hun lichamelijke integriteit voor het grote goed overboord moet worden gekiept maar die willen bewaren, want mensenrecht. Wellicht omdat je snappen dat keer op keer het ernstig carcinogene ethyleenoxide in de neus, niet echt bijdraagt aan de gezondheid.

Ik heb echt met verbazing gekeken naar het gemak waarmee mensen hun kinderen onder de bus duwen. For the greater good.

Dat je zelf nu zo simpel bent dat je je laat inspuiten met godmagwetenwat, maar dat je je kinderen hetzelfde aandoet. De informatie waarin staat dat ze geen peop weten over de langetermijneffecten en geen data hebben over de effecten op mensen onder de 18, staat gewoon op de website van de overheid, zelfs google vindt deze informatie als eerste als ik zoek naar ‘legemiddelverket’ en ‘Comirnaty’. Als je dan toch de hele dag met je telefoon in je klauwen zit, kan je op zijn minst wel eens even een paar minuten de andere kant van de propaganda bekijken.

Er staat ook duidelijk dat mensen -wisten ze in december al- die bloedverdunners nemen een extra hoog risico op bijwerkingen hebben. Ik ken mensen die de rest van hun leven tot deze pillen ‘veroordeeld’ zijn en mijn opmerking hierover wegwuiven. ‘Alles heeft bijwerkingen, maandag krijgen we de tweede prik’. Ja stik er dan in.
Doet niets af aan onze verstandhouding verder maar als je het nodig vindt te vertellen over je ‘vaccinatie’, vind ik het nodig om te vertellen dat het stom is. Misschien omdat het me fijner lijkt dat je gezond oud wordt. Omdat ik je wil wijzen op de andere kant, die je niet op NRK ziet.

Totdat… mensen er straks massaal achterkomen hoe ze zijn voorgelogen. Ik denk dat dat gaat gebeuren. Ik zie nu al veel hoopvolle commentaren van mensen die durven toegeven dat ze zich hebben laten belazeren en dat proces van wakker worden gaat pijn doen. Want, niets is echt.

Sinds de prik te hebben gekregen: Een oudoom die steeds omviel en na een week ziekenhuis morgen wordt begraven. De moeder van een kennis die na jaren kankervrij te zijn, overal uitzaaiingen heeft. Zwager van een vriendin die de stemmen in zijn hoofd niet meer de baas kon (dokters zien een uitbarsting van schizofrenie, ook in jonge mensen zonder voorgeschiedenis). De hytte-buren waarbij de man van de trap valt met een hartinfarct en doodbloedt. Trouwens: Noorwegen gaat wel onderzoek doen naar de extreme ‘onderlijfsbloedingen’ die gemeld worden door jong en oud na de prik.
Het zijn allemaal geen directe bijwerkingen en we kunnen niet elk sterfgeval en ongemak verbinden aan die prik, maar dit moet toch op gaan vallen? Hoewel….

Bij de workshop moesten we opschrijven wat voor jou voorwaarden zijn om het goede leven te leven en wat je zou doen als je dat zou verliezen. Ik schreef op: vrijheid, waarheid, vrede, gezondheid, natuur en dat zijn we allemaal al verloren. Wat ik doe: ik creëer mijn eigen realiteit.

Er zijn geen mensen meer hulpeloze slaven, dan zij die ten onrechte menen vrij te zijn zei Goethe.

Eens in de vier jaar een vakje rood kleuren, is geen democratie. Kunnen kiezen uit 30 soorten ontbijtgranen is geen vrijheid als je verplicht bent je kinderen naar de hersenspoeling te brengen, 12 jaar lang. De leugenpers ‘vrij’ noemen maakt nog niet dat je een eerlijk verhaal te horen krijgt. Het onderdrukken van mensen elders op de wereld maakt niet dat wij in vrede leven. Chemische pillen voorgeschoteld krijgen betekent niet dat je iets goeds doet voor je gezondheid. Boompjes op een rijtje zetten en ‘wildbeheer’ in piepkleine parkjes maakt geen natuur.

Twaalf jaar geleden keek ik de Zeitgeistfilms. Als je zin hebt in een kijkje aan de andere kant van de kunstmatige ‘werkelijkheid’ waarin we bestaan, raad ik ze van harte aan. Het bovenste stukje was voor mij een van de grootste ogenopeners.

Er komt een tijd dat veel meer mensen hier klaar voor zijn. Er blijft ook altijd een flinke groep die het niet wil zien en comfort verkiest boven waarheid en vrijheid. De groep die ging paniek-kopen en niet verder kwam dan pleepapier en afbakbrood. Het was een teken aan de wand.

Toch, wakker worden is een proces. Er zijn veel halve waarheden, charlatans, verdraaiingen en te snel getrokken conclusies aan beide kanten. Maar onderzoek dingen! Neem niet alles dat je geleerd hebt, voor waar aan. Wees kritisch. Stel vragen. Waarom ziet de wereld er zo verrot uit? Wie trekken er aan de touwtjes?

Dat ‘dumbing down’ van de afgelopen decennia, dat werpt nu wel zijn vruchten af voor de puppetmasters. Veel mensen komen niet verder dan facebook, de telegraaf en ranzige tv-shows met idiote spelletjes, debiele praathoofden en stelletjes die elkaar bedriegen. Wat het kastje hen vertelt, dat is waar. Het heet niet voor niets een ‘programma’.

Nou, de films duren bij elkaar maar een uurtje of negen. Veel plezier!