Digitale Dystopie.

Nog zes maanden en we zitten in een digitale dystopie. Zegt Arno Wellens, een van de weinige mensen, journalisten, die de moeite neemt om meer te doen dan persberichten doorzetten. Het zijn de plannen van de EU en ik heb niet kunnen vinden hoe het in Noorwegen zit maar aangezien ze hier al jaren BankID kennen, wat je gebruikt om te loggen bij (bijvoorbeeld) de bank, de dokter en de factoringmaatschappij denk ik dat het achter de schermen een koud kunstje is om de dingen aan elkaar te koppelen. De mensen worden er goed voor warm gemaakt hoor, met hun verhalen over de ongevaccineerden die wel ACHTENDERTIG ziekenhuisbedden bezet houden in hele Norge.

Haha. Allemaal complotten. Net zoals de Gain of Function, Amerika, Big Pharma en Wuhan. Oeps! Kijk maar naar het acht-uur journaal en Jinek. Daar hoor je tenminste hoe het echt zit.

Gisteren zaten we met 9 man om onze keukentafel. Het was gezellig, het was interessant, het was een beetje constructief maar veel mensen zitten toch nog met vragen. ‘Waarom zeggen ze dan niet over gezonder leven? Waarom zijn ze niet eerlijk over getallen? Waarom zijn HCQ en Ivermectine verboden? Waarom bezuinigen en bezuinigen ze op de zorg?’.

Omdat. dat. de. bedoeling. is.

Niet dat mensen gezonder worden. Of beter. Of wijzer. Vooral dat laatste niet, want anders zaten we niet in deze ellende. Totale controle. Geen prik? Geen toegang tot je geld. Ja maar, ja maar. Niets te maren, niet vaccineren is misschien wel je eigen keuze maar dan moet je zelf ook de gevolgen dragen.

Pfoe! Het kan en het komt eraan, vrees ik.

We doen te weinig, we doen het te laat en de massa staat erbij en kijkt ernaar en vindt het prima zo lang ze op skivakantie kunnen (effe boosteren en dan naar de wintersport, joehoe!) en Netflix het blijft doen. De ondernemers worden kapot gemaakt, de kinderen gehersenspoeld, de rijksten nog veel rijkerder en dat HdJ 5.000.000.000 kwijt is, is het stemvee alweer vergeten. Gelukkig is dat het bedrag dat komend jaar op de zorg wordt bespaard.

Ik weet echt niet wat ik moet doen.

Ja, ik ga verder met preppen. (lol ik typte ‘prikken’ ipv preppen. NEEEEE! :D)
Ik probeer zo veel mogelijk mensen met elkaar te verbinden. Me in te denken wat ik doe ‘in het ergste geval’. Op zoek naar Dolle Kervel in de berm ofzo?

Zo min mogelijk nodig te hebben maar wat als ’s mans vaccinatiestatus straks aan zijn bankpas hangt? Kan ik wel vijftien liter slaolie in de kast hebben staan maar daar gaan we het ook niet mee redden he.

Enerzijds heb ik echt vertrouwen in de creativiteit van mensen maar anderzijds: vroeger waren mensen veel vindingrijker en vertrouwd met leven van het land en werden ze net zo goed afgeknepen van hun bestaansbronnen.

Oude oorlog, nieuwe wapens.

Google dient de mens, ik heb geen tijd om het te verhalen maar hiermee komen we een eind denk ik.

Onderstaande tekst werd doorgestuurd in een telegramgroep. Ik deel hem hierbij, want het is waardevolle informatie, waarbij ik echter nog steeds naarstig op zoek ben naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe dan?’… Hoe kom ik wat verder dan goedbedoelde kippen, een bakje sla in de vensterbank en mijn kleding bij de tweedehands winkel kopen zo lang ik daar nog in mag?

Voor mensen die vragen durven te stellen

11 januari 2022

De zwarte aarde

Onze school ligt net ten zuiden van de stadsmuren van de oude stad Dali, het hoofdkwartier van de Bai-bevolking die toesloeg vestigden zich meer dan drieduizend jaar geleden rond het Erhaimeer. Dali is prachtig gelegen op tweeduizend meter hoogte hoogte, goed beschermd ten oosten van Erhai en ten westen van de meer dan vierduizend meter hoge bergketen Chang. Tussen de voet van de berg en de westelijke oever van Erhai vonden de Bai-mensen zwarte en voedzame grond in één gebied dat wordt gedomineerd door rode grond, en het is deze grond en het subtropische klimaat dat is het fundament van de drieduizend jaar oude cultuur van het Bai-volk.

Het gebied behoort tot het zuidoostelijke deel van de Himalaya en is door de geschiedenis heen moeilijk geweest beschikbaar. Een reis uit Kunming kan wel een maand duren. Dit veranderde toen de eerste berijdbare weg werd in 1937 geopend en tegenwoordig duurt het slechts twee uur met de lightrail van Dali naar Kunming.

Dali heeft door de geschiedenis heen veel ups en downs meegemaakt, van ’s werelds 12e grootste stad duizend jaar geleden tot perioden van bezetting, armoede en ellende. Maar Dali’s zwarte aarde heeft dat altijd was er en hielp de mensen door zelfs de ergste crises heen.

China heeft de afgelopen 40 jaar een avontuurlijke economische opleving doorgemaakt. De opleving kwam later echter voor Dali ongeveer 20 jaar geleden, met betere wegen en één rijkere bevolking, kwamen de toeristen. Eerst een paar, dan het explodeerde. Duizenden hotels en herbergen sprongen omhoog, huurprijzen vertienvoudigden en huizenprijzen, want dan zou iedereen naar Dali verhuizen, dus een stijging van 600% in tien jaar. Geld geld geld. Iedereen zou rijk worden en hier zou geen einde aan komen.

In 2016 gaf ik les aan een klas jonge volwassenen economische cyclussen en zei toen dat het er maar één was kwestie van tijd voordat de zeepbel zou barsten en dat de vastgoedprijzen zullen met 40% dalen, misschien zelfs meer. “Je kent China niet. De autoriteiten zullen NOOIT laat zoiets toe”, protesteerden de studenten.

Maar toen gebeurde het, eerst langzaam, ik kon de tekenen al zien in 2017, en toen kwam de implosie. Vandaag, bijna twee jaar later, zijn duizenden hotels en toerismegerelateerde bedrijven leeg, tienduizenden banen zijn verloren gegaan en vastgoedprijzen zijn met MEER dan 40% gedaald.

Maar de Zwarte Aarde is er nog steeds.

Nood leert naakte vrouw spinnen

China is geen verzorgingsstaat. Als je in China wilt eten, moet je doe er zelfs iets aan. In korte tijd is dus de hele lokale economie in Dali 180 graden gedraaid, nu met volle focus op lokale productie en consumptie, zoals Dali heeft overleefd in drieduizend jaar.

Lokale markten zijn in omvang geëxplodeerd en zijn met pensioen gegaan schoenmakers, kleermakers, naaisters, waarzeggers en tandenstokers hebben stof van vaardigheden en antiquair geborsteld uitrusting en doe mee met het plezier. Want ineens herinnert iedereen het zich hoe het vroeger was; de sfeer, de geuren, het lawaai, de chaos, de aantrekkingskracht en de energie. Op de markt ontmoet je iedereen, en veel minder geld wisselt vele malen van eigenaar en houdt de lokale economie, stemming en vertrouwen in de toekomst boven. Waarom zitten en staren naar een receptiemuur en wachten?

toeristen die niet komen, wanneer men kan innoveren, werken, produceren, verkopen, kopen en onafhankelijk zijn?

Dit is ongeorganiseerd, ongereguleerd, onbelast en vrij lokaal microkapitalisme op zijn meest effectieve manier.

de vrije man

De ervaring van Dali heeft me doen nadenken over wat mensenrechten en vrijheid eigenlijk zijn. Vergeet het mensenrechten en internationale verdragen zoals de Code van Neurenberg. Het is iets wat we allemaal doen meest gracieus toegewezen en zoals we nu ervaren worden genomen met een streek van de pen. Rechten zijn het niet waard het papier waarop ze zijn geschreven in de handen van corrupte, op macht beluste bureaucraten en politici.

De sleutel tot vrijheid is onafhankelijkheid. Bent u afhankelijk van organisaties, instellingen, bedrijven en machtsbases heb je zelf geen controle, dan ben je nooit vrij. Men is onvrij, en de afstand tot slavernij is nooit groter dan de eerlijkheid van degene van wie je afhankelijk bent. Controle is gelijk belangrijk. Als je geen controle hebt, bezit je ook niet.

Als u uw spaargeld op de bank heeft staan, heeft u er geen controle over en u bezit ze ook niet. Ben je dan afhankelijk van de fiat-valuta van de centrale banken? je bent niet onafhankelijk, je bent niet vrij, je hebt geen controle en je bezit noch. Als je afhankelijk bent van de staat, dan ben je niet onafhankelijk, vrij, en de staat, de zogenaamde ‘gemeenschap’, kan je gemakkelijk in een slaaf veranderen.

Vrijheid is onafhankelijkheid en onafhankelijkheid is verantwoordelijkheid; persoonlijke verantwoordelijkheid voor alle aspecten van zijn eigen leven. Zullen jij en je familie eten en overleven, dan is het jouw verantwoordelijkheid, niemand anders. Vrijheid IS verantwoordelijkheid.

Dus vraag jezelf af, van hoeveel ben je afhankelijk voor jou en je gezin? kunnen eten, kleden, schoenen aandoen, werken, produceren, verdienen en betalen voor items die je nodig hebt met geld dat alleen jij beheert? Hoe zit het met jouw gezondheid. Wie heeft de regie en verantwoordelijkheid? Uzelf of Big Pharma en FHI? (het Noorse RIVM)

Voor mensen die vragen durven te stellen

We zijn in oorlog

Mr. Global heeft de oorlog verklaard en wij, de mensheid, zijn de vijand. Dit is een verschillend oorlog, een oorlog die zo verschilt van alle andere oorlogen dat wij, de vijand, ons nog niet hebben gerealiseerd dat we in werkelijkheid vindt ons in een oorlog op leven en dood.

Het doel van de aanvaller is echter hetzelfde als altijd; vecht, verminder en controleer de vijand en onderwerp niet alleen alles wat de vijand bezit, maar absoluut al het andere dat op deze planeet bestaat.

De vijand zal indien mogelijk met 7,5 miljard worden verminderd, 13 van de 14 zullen verdwijnen, en degenen die dat mogen live, wordt gedowngraded naar programmeerbare en bestuurbare klonen.

Mr. Global heeft al verschillende dodelijke aanvallen op ons uitgevoerd; twee biologische en verschillende psychologisch en economisch. Er zullen nog veel meer aanvallen volgen, omdat het arsenaal van Mr. Global vergelijkbaar is groot als het niveau van ambitie en de mate van grimmige kwelling waanzin.

Als Mr. Global deze oorlog wint, betekent dat ‘tot ziens man’. Maar het gaat niet gebeuren, omdat psychopathie in welke vorm dan ook van nature is geprogrammeerd voor zelfvernietiging, maar nooit zonder enorme schade en lijden veroorzaken.

Het zal deze keer opnieuw gebeuren, maar niet zonder een mensheid die bereid is te vechten. En dat is wij, we zijn altijd bereid om te vechten voor het bestaan ​​van onze eigen en toekomstige generaties, maar we kunnen vecht niet tegen een vijand waaraan we onszelf verslaafd hebben gemaakt. Het is gewoon onmogelijk.

Het belangrijkste wapen van Global is onze afhankelijkheid van alles wat ze bezitten en controleren; voedsel, energie, het monetaire systeem, gezondheidszorg en medicijnen, de productie van schoenen, kleding en nog veel meer dat we nodig hebben, transport, communicatie, technologie, internet, de massamedia, het nieuwsbeeld en in toenemende mate onze kennis, gedachten en gevoelens.

Het pad naar overwinning en vrijheid is het pad van afhankelijkheid naar onafhankelijkheid op alle niveaus van het individu huishouden, buurt en district tot gemeente, provincie en land. In die volgorde. Kijk en leer van Bae mensen. Voedsel, misschien wel het meest wrede wapen van allemaal, een wapen dat binnenkort kan worden gebruikt tegen je kunt niet langer tegen de Bai-minderheid worden gebruikt.

“Tot ziens mens”

Ik ben net begonnen met het lezen van het boek “Farewell Man” van Hans Eirik Olav.

Het boek behandelt alles wat ik de afgelopen jaren heb geschreven, alleen veel meer, dieper, breder en… beter. Er zijn vele jaren van studie en werk achter dit belangrijke en eigentijdse boek, dat zal voorzien in:

iedereen leest een solide historisch platform om huidige en aankomende gebeurtenissen te observeren. Ik wil Hans Eirik Olav hartelijk bedanken voor zijn werk en voor het delen van zijn uitgebreide kennis en gereflecteerde observaties met iedereen die hun wil vergroten. Koop het, lees het en leer dan bereid je goed voor en begin direct aan de weg naar zelfstandigheid en vrijheid. U heb geen enkele dag te verliezen.

Vrede

alechao@protonmail.com